De week van Feike Faase

(week 16 – 2020)

Mijn creatieve werkweek

Als grafisch vormgever werk ik twee dagen in de week voor Urban Solutions en in deze tijd is dat thuis vanaf zolder. Grappig, met internet ben ik sneller op mijn werk dan op de fiets. Ik houd mij die dagen bezig met het maken van posters, logo’s, huisstijlen tot zelfs websites. Samen met mijn computer draai ik overuren. Deze week werk ik zelfs aan meerdere websites tegelijk. De Urban Solutions website heb ik net vernieuwd en nu ben ik alweer bezig met een website voor een winkelcentrum. Voor deze laatst genoemde bedenken we een geheel nieuw concept om het weer fris in de markt te zetten. Een concept bedenken en uitwerken is een vak apart en dat doen we bij Urban Solutions meestal als een team. De humor en plezier van collega’s op het werk is nu een gemis, maar via Zoom en de app zien we elkaar nog regelmatig. 

Zeer gecomprimeerde versie van het stop motion filmpje.

De dagen vliegen zo snel voorbij en het Groundhog day gevoel is onvermijdelijk. Al die dagen lijken hetzelfde te worden maar dan ontstaan er juist ook toffe ideeën. Mijn zoon was super enthousiast toen we samen een stop motion filmpje met Lego hadden gemaakt. Even zag ik mijzelf in hem terug toen ik ontdekte hoe gaaf het is om zelf iets te creëren. 

Ohja, en niet vergeten af en toe op te staan en ook fysiek te werken. Alles op diezelfde zolder thuis natuurlijk.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!