De week van Tamara Griffith-Pel

(week 16 – 2020)

Maandag

Maandag, dinsdag, donderdag mag ik, samen met mijn dochtertje die dan ‘braaf’ schoolwerk kan maken, gebruik maken van kantoor. Een geschenk voor mij, want thuis met nog een boevig mannetje van 2,5 jaar ‘lesgeven’ en werken in een omgeving waar de hulp al drie weken niet heeft mogen komen…recept voor insanity!

We trappen de week om 9.30 uur af tijdens een online koffiemoment. Maandag is all about nieuwe ideeën. Wat hebben we het weekend gezien, gehoord, bedacht wat onze opdrachtgevers of de branche een stapje verder kan helpen? Ik verwerk onze ideeën in een sjabloon die in de project- of 1 op 1 gesprekken uitgewerkt kunnen worden.

Dinsdag

Mijn buien wisselen zich de afgelopen weken af tussen boos, bezorgd en geïrriteerd naar dankbaar, begripvol en kalm. Maar doorlopend ben ik moe geweest. Gisterenavond besloot ik dit te doorbreken en mijn hardloopbuddy te laten weten dat ik er op twee meter afstand weer voor wil gaan. Onderweg naar kantoor vraagt mijn dochtertje “Waarom mag ik dan niet bij Seppe spelen?”. Mijn goede voornemens ben ik bijna vergeten wanneer ik op kantoor aankom. Maar dan tref ik een dikke opsteker op mijn bureau van mijn nieuwste collega Margriet. Ik ben overtuigd, onze werkgever heeft de gave de meest unieke teamspelers te vinden! Vandaag blijf ik op standje dankbaar. Tijdens ons ochtendoverleg op dinsdag staan de lopende projecten centraal. De winkelvastgoedsector wordt hard geraakt. We moeten met onze opdrachtgevers meedenken waar we de druk van de cashflow af kunnen halen.

 

Woensdag

Fijn, even volledige aandacht voor het schoolwerk van mijn dochtertje. We hebben boven een bureauachtige setting gecreëerd en haar vader gaat met kleine broer naar buiten zodat hij niet om de haverklap met een grap, grol, gooi- of smijtactie komt binnenhollen. Een korte schooldag. Misschien mag ze vandaag stiekem stillezen een keer overslaan, dan kunnen we in de middag even wat anders doen.

 

Donderdag

Daar gaan we weer. Ik moet vandaag toch echt aan de slag met de kwartaalafsluiting. Dus strak zijn tegen mijn kleine kantoormaat zodra we binnen zijn, want heb mijn uren nodig.
We worden allebei verrast door wat lekkers bij de koffie van Rachel die op woensdag het kantoor bemand. Hier wordt een mens toch vrolijk van. Ik zeg embrace the coronakilo’s en embrace alle liefde die er maar non-fysiek te pakken is!
Om twee uur Zoomen we met het team. Donderdag staat in het teken van resultaat. Ik kan melden dat ik er eindelijk aan toe ben gekomen om het briefingformat voor content te alignen met de nieuwe wensen en aangepaste processen.

 

Vrijdag

Vanwege Goede Vrijdag is er geen schoolwerk vandaag. Wat een verademing. Ik kruip zodra de kleinste in bed ligt voor zijn tukkie achter de laptop en verzet sneller werk dan de rest van de week bij elkaar. Uitgaande facturen aanpassen, check! Begroting Het Rond aanvullen, check! Goede Vrijdag indeed!

 

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!