Nieuwe gezichten bij Urban Solutions

Het team van Urban Solutions in Amersfoort heeft sinds kort drie nieuwe leden:

Mirja de Jongh en Margriet Meijer zijn in dienst getreden als (sr) adviseur gebiedsmarketing. Nieuwe werknemers van Urban Solutions Margriet en Mirja

Mirja de Jongh was hiervoor als zelfstandig marketing- en communicatieprofessional werkzaam voor diverse opdrachtgevers in de bouw- en vastgoedsector. Daarvoor werkte zij onder andere voor IVBN (Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland) en Bouwinvest. Haar ervaring in media en marketing deed zij eerder in haar carrière op in haar functie als marketing manager bij de oprichting van het dagblad Metro. De Jongh zet haar brede ervaring bij Urban Solutions nu in om gemeenten en vastgoedbedrijven te adviseren bij de (her)ontwikkeling en marketing van stadscentra en (winkel)gebieden.

Margriet Meijer heeft een achtergrond als accountmanager voor Graphic Reclame in Leusden en Intens Reclame en Marketing in Amersfoort. Daarna was zij enkele jaren als freelance marketingcommunicatie manager werkzaam in de culturele- en non-profitsector. Meijer combineert haar kennis en ervaring op het gebied van cultuur en retail nu voor de marketing van de stadscentra, binnensteden en (winkel)gebieden uit de portefeuille van Urban Solutions.

Brian Papo ondersteunt het team van Urban Solutions als stagiair. Hij volgt de opleiding Associate Degree Management aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Tijdens zijn stageperiode zal hij op de diverse facetten van gebiedsmarketing ervaring opdoen, door zowel de gebiedsmarketeers als de content- en eventmanagers te ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Over Urban Solutions
Urban Solutions is gespecialiseerd in de branding, marketing en communicatie van steden, gebieden en vastgoedprojecten. Met de Magic Places® –methode helpt Urban Solutions gemeenten, ontwikkelaars en vastgoedbedrijven plekken te ontwikkelen die voor bewoners en gebruikers van betekenis zijn. Met als resultaat: succesvolle en toekomstbestendige woon- en winkelgebieden.