Verborgen parel
omringd door water

De Liemers

Tussen Arnhem en Nijmegen ligt, verscholen achter de A12 en dicht bij de grens met Duitsland, een prachtig recreatiegebied: De Liemers. Een uniek landschap omringd door de drie grote rivieren – de Rijn, de IJssel en de Oude IJssel-, gecombineerd met interessante cultuurhistorie en aardige winkelkernen in de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. Binnenkort komt daar nog eens een grote publiekstrekker bij in de vorm van de nieuwe Fashion Outlet Zevenaar. Deze diversiteit maakt de Liemers tot een aantrekkelijke toeristische bestemming. Alleen is dit bij nog veel te weinig mensen bekend. Hoog tijd dus om deze verborgen parel op de kaart te zetten.

Vraag

Hoe maken wij van De Liemers een favoriete toeristische bestemming voor bezoekers uit Nederland, Duitsland en België?
– Gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort

Oplossing

In samenwerking met de stakeholders – ondernemers in de Vrijetijdseconomie, retailers, horeca, culturele instellingen – is het verhaal van De Liemers geschreven en de X-factor bepaald. Op basis hiervan is een krachtig merkconcept ontwikkeld, dat vertaald wordt naar een eenduidige boodschap en communicatie. Dit vormt de paraplu voor de uitingen van alle stakeholders. Van hieruit wordt een marketing-/activatieplan opgesteld, waarmee de stakeholders van De Liemers de aanval op de toeristische markt kunnen openen.

Resultaat

Work in progress..

Wil je weten hoe een sterke positionering in combinatie met storytelling bijdraagt aan de waarde van jouw project of merk?

Bel 033-2536701 of stuur een mail aan info@urbansolutions.nl