Privacy verklaring

Onder de handelsnaam Urban Solutions Marketing B.V. geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 74031481

Doel van deze privacyverklaring

Deze verklaring is bedoeld om op een eenvoudige en heldere manier uit te leggen welke persoonsgegevens we over u verzamelen en hoe we deze verwerken.

Wat zijn persoonsgegevens?

Met persoonsgegevens bedoelen we alle informatie die ons iets over u vertelt of die we aan u kunnen koppelen. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om uw naam, emailadres of IP-adres.

Hoe komen we aan deze gegevens?

U deelt persoonsgegevens met ons wanneer u deze fysiek aan ons geeft, telefonisch, per e-mail of na het invullen van een formulier op onze website.

Contact
Heeft u vragen over deze privacyverklaring of wilt u een verzoek indienen met betrekking tot uw rechten, kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Functionaris Gegevensverwerking:
Urban Solutions
Tamara Griffith-Pel
Kleine Koppel 16
3812 PH Amersfoort
T             +31 (0)33 253 67 01
E             tamara@urbansolutions.nl
W            www.urbansolutions.nl

Persoonsgegevens

Naast gegevens die u zelf verstrekt zoals (bedrijfs)naam, emailadres en functie noteren wij ook in welke branche u werkzaam bent. Wij gebruiken daarbij de volgende indeling: Vastgoed, Gemeente, Retail, Advies, Marketing, Overige. Ook verwerken wij extra (persoons)gegevens die nodig zijn voor financiële afhandeling;

  • Postadres
  • Locatiegegevens
  • Bankrekeningnummer, KvK- en BTW-nummer

Wanneer deze gegevens niet door uzelf verstrekt zijn proberen wij u van dienst te zijn door ze eerst via google op te zoeken alvorens wij u (opnieuw) een verzoek sturen tot het verstrekken van deze gegevens. Dit kan leiden tot de website van uw onderneming of bijvoorbeeld uw LinkedIn-account. Verder verwerken wij geen bijzondere persoonsgegevens of IP-adressen.

Doeleinden

We verwerken uw persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder beschrijven:

Offertes

Wanneer wij een voorstel voor u mogen maken slaan wij alle contactgegevens op die we hopelijk later op een factuur mogen zetten en om u te kunnen bereiken voor verdieping in de aanvraag en ons offertebeheer. Ook als u of de onderneming waarvoor u werkt geen klant bij ons wordt, bewaren we de gegevens tot 7 jaar na het laatste contactmoment, om zo onze werkzaamheden te kunnen verantwoorden aan de Belastingdienst.

Projectmanagement

U bent onze klant wanneer we met u of de onderneming waar u voor werkt een overeenkomst aangaan. We verwerken de noodzakelijke (contact)gegevens om de overeenkomst uit te kunnen voeren, facturen te kunnen sturen en betalingen te kunnen controleren. We bewaren deze gegevens tot 7 jaar na het laatste contactmoment of de laatste factuur (als dat moment later valt). We hebben namelijk een wettelijke verplichting om de facturen en bijbehorende administratie zo lang te bewaren.

Nieuwsbrief

We versturen u graag een nieuwsbrief, omdat we een factuurrelatie hebben of omdat u daar uzelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom uw persoonsgegevens zoals hierboven beschreven om u informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om u uit te schrijven. We bewaren uw gegevens voor dit doeleinde voortdurend, juist wanneer u aangeeft van deze dienst geen gebruik meer te willen maken. Op deze manier voorkomen wij dat u per abuis weer op de mailinglist verschijnt.

Uw rechten

Inzage, rectificatie en wissing

U hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van u verwerken en u mag ze opvragen, verzoeken te rectificeren of zonder opgaaf van reden laten wissen. Maak dit dan kenbaar per mail via info@urbansolutions.nl.

Toestemming intrekken

Hebben we uw gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Recht op bezwaar

Wij doen er alles aan om helder en correct met uw privacy om te gaan. Maar informeren u over uw recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer u daartoe onverhoopt aanleiding ziet.

Doorgifte

Enkele derde partijen hebben toegang tot een deel van uw gegevens:

  • Host van onze website en e-mail
  • ICT-systeembeheer, CRM en dropbox-systeem (Kick Vision)
  • Boekhoudsoftware en onze boekhouder
  • Belastingdienst (op aanvraag)

Alle persoonsgegevens worden door ons of onze verwerkers opgeslagen in een land in de EU/EER of in een adequaat land en we hebben met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten om jouw persoonsgegevens veilig te verwerken.

Verwerkersovereenkomsten

Wij hebben verwerkersovereenkomsten gesloten met externe bedrijven die in onze opdracht, niet onder direct gezag, gegevens verwerken. Verwerken omvat: het verzamelen, bewaren, opvragen, corrigeren, wijzigen, verwijderen, raadplegen en/of afschermen van persoonsgegevens.

  • Spango (Hosting mail)
  • Victorius (webbeheer)
  • KickVision (Systeembeheerder)
  • OMKB (Accountant, belastingadviseur)
  • Softwarepakketten (Exact, Dropbox, JamesPro, Mailchimp)
  • Google Analytics

Wij waarborgen hiermee dat ook derden die namens ons diensten verrichten met de uiterste zorg omgaan met uw persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

Ook intern hebben wij passende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen op een niveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Organisatorisch
Denkt u bijvoorbeeld aan de maatregel dat alle medewerkers regelmatig gebriefd worden over de laatste privacypraktijken en wij continue werken aan een bedrijfscultuur waarbij vertrouwen een zeer hoge prioriteit heeft.

Technisch
Technisch kiezen wij bijvoorbeeld voor Dropbox, hierbij kunnen wij individuele medewerkers toegang geven tot alleen die persoonsgegevens die nodig zijn om die doeleinden te vervullen die behoren tot hun functie.

Cookies

Een cookie is een klein bestand dat door onze website naar uw browser wordt gestuurd. Uw browser slaat dit bestandje op in uw randapparatuur tot het moment dat u onze site weer bezoekt. De informatie kan dan weer teruggestuurd worden voor uw (gebruikers)gemak.

Functionele cookies

Functionele cookies laten een website gebruiksvriendelijk werken. Hier hoeft geen toestemming voor te worden gevraagd. Denk bijvoorbeeld aan het vinkje ‘inloggegevens onthouden’, onthouden van uw items in uw winkelwagentje en het laden van externe video’s binnen een website.

Analytische cookies

Analytische cookies stellen ons in staat data uit de website te halen om deze te optimaliseren. Wij maken hiervoor gebruik van Google Analytics. Het IP-adres wordt anoniem gemaakt en er worden geen gegevens met google gedeeld. Omdat aan ons gebruik van Google Analytics dus geen persoonsgegevens zijn gebonden vragen wij hiervoor geen toestemming.

Tracking cookies

Een tracking cookie legt het surfgedrag van de bezoeker vast. Aan de hand van dit type cookie kan men bijv. gerichte advertenties tonen. Enkele voorbeelden van tracking cookies zijn: cookies voor digitale mailings en cookies voor social media. Wij maken geen gebruik van tracking cookies.

Links

Op onze website treft u enkele links naar externe websites. Het kan dus zijn dat u door op een link te klikken op een website komt met een ander cookiebeleid. Wij verwijzen hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Diegene op wie de wijziging direct van toepassing is zullen wij rechtstreeks informeren.

Mis onze nieuwsbrief niet langer!

Elke maand vertellen wij je de laatste nieuwtjes omtrent gebiedsmarketing.
Schrijf je nu gratis in en blijf op de hoogte!

WORD LID!

URBAN SOLUTIONS
Mis onze nieuwsbrief
niet langer!
Schrijf je nu gratis in
en blijf op de hoogte!
WORD LID!
close-link