Gebiedsmarketing
Samen een magische plek maken

Home/Diensten/Gebiedsmarketing

Een specifieke tak van sport

Een stad, regio of gebied op de kaart zetten, laten zien wat je als bestemming in huis hebt, de aantrekkingskracht van een winkelgebied vergroten, een plek van betekenis creëren voor bewoners en bezoekers… je kunt het allemaal samenvatten onder de term gebiedsmarketing.

Sterke merken

Van een gebied een merk maken heeft als voordeel dat (potentiële) bewoners, bezoekers en gebruikers eerder begrijpen waarom ze naar jouw gebied moeten komen in plaats naar die van de concurrent. Sterke merken verkopen beter, ze hebben een magische aantrekkingskracht. Dat geldt voor producten en diensten en dus ook voor gebieden.

Onze MagicPlaces®-methode

Urban Solutions heeft een methodiek ontwikkeld, die op alle niveaus kan worden toegepast. Met onze MagicPlaces®-methode helpen wij overheden, gemeenten, ontwikkelaars, corporaties, vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders en ondernemers hun gebied (opnieuw) op de kaart te zetten en de aantrekkingskracht en waarde van de locatie te vergroten. Het resultaat: gelukkige bewoners, meer bezoekers, enthousiaste klanten, meer bestedingen, meer werkgelegenheid, kortom: een sterk, duurzaam en toekomstbestendig (winkel)gebied!

Onze expertises

Hoe kan Urban Solutions jou helpen?

Urban Solutions houdt zich al meer dan tien jaar bezig met marketing, branding en communicatie van steden, binnensteden en winkelgebieden. In die periode hebben wij gebieden geholpen zich te positioneren en te onderscheiden, hebben we gezien wat werkt en niet werkt, valkuilen ontdekt en overwonnen en vooral veel geleerd.

In de afgelopen jaren hebben wij ons programma succesvol kunnen toepassen in gebieden in heel Nederland. Neem contact op en hoor wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer weten?

Linda Annink, directeur van Urban Solutions
Linda Annink
Directeur Urban Solutions

Mis onze nieuwsbrief niet langer!

Elke maand vertellen wij je de laatste nieuwtjes omtrent gebiedsmarketing.
Schrijf je nu gratis in en blijf op de hoogte!

WORD LID!

URBAN SOLUTIONS
Mis onze nieuwsbrief
niet langer!
Schrijf je nu gratis in
en blijf op de hoogte!
WORD LID!
close-link