Vastgoedmarketing

De magie van jouw project

Ook gebouwen hebben een X-factor

Wat maakt dat iemand in jouw gebouw wil wonen, werken of winkelen? Om die vraag te beantwoorden gaan we op zoek naar de X-factor die het kloppend hart vormt van jouw project. De merkwaarden die we ophalen vormen de ankers van het merk en geven richting aan de positionering. Uiteraard zorgen we voor wow-effect door hoogwaardig beeldmateriaal, pakkende teksten en moderne technieken, zoals animaties, VR en AR. Zo creëren we een sterk merk, de basis van succesvolle vastgoedmarketing.

Magische vastgoedmarketing: verhalen met betekenis

Elk project, elk gebouw heeft een verhaal. Een geloofwaardig verhaal zorgt voor een magische aantrekkingskracht bij (potentiële) bewoners, bezoekers en gebruikers. Het maakt de unieke persoonlijkheid zichtbaar waarmee jouw project zich onderscheidt van dat van de concurrent. Wij ontdekken en vertellen het verhaal van jouw project op een sprankelende, overtuigende manier. Een manier die bewoners, bezoekers en gebruikers raakt, waardoor het blijft hangen en een positief gevoel achterlaat. Dat is magische vastgoedmarketing, die betekenis en waarde toevoegt.

Onze MagicPlaces® Methode

Elk project is anders en kent zijn eigen strategie. Onze MagicPlaces® Methode zorgt ervoor dat de juiste stappen worden gezet zodat een sterk merk kan worden gebouwd. Het legt de basis voor een succesvolle marketingstrategie. Met de MagicPlaces®-methode helpen wij ontwikkelaars, vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders, bouwbedrijven en woningcorporaties om hun project of product op de kaart te zetten en de aantrekkingskracht en waarde ervan te vergroten. Het resultaat: snelle verhuur of verkoop, tevreden gebruikers en een plek die ertoe doet. Duurzame vastgoedmarketing, gericht op de toekomst.

Meer weten hoe je met onze vastgoedmarketing de magie ontdekt en waarde toevoegt aan jouw project?

Bel of mail ons voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek

Download het gratis e-book met 5 slimme gebiedsmarketingstrategieën

Verhoog de aantrekkingskracht
van elk gebied voor bewoners, bezoekers en bedrijven.