Urban Solutions
Academy

Cursus Succesvolle Gebiedsmarketing

Urban Solutions houdt zich al meer dan tien jaar bezig met marketing, branding en communicatie van steden, binnensteden en winkelgebieden.

Wij helpen projectontwikkelaars, bouwers, makelaars en investeerders bij het onderscheidend positioneren en profileren van hun vastgoed.

Het creatieve kantoor van Urban Solution

Hoe kan Urban Solutions jou helpen?

Van placebranding tot citymarketing, Urban Solutions houdt zich al meer dan tien jaar bezig met marketing, branding en communicatie van steden, binnensteden en winkelgebieden. In die periode hebben wij gebieden geholpen zich te positioneren en te onderscheiden, hebben we gezien wat werkt en niet werkt, valkuilen ontdekt en overwonnen en vooral veel geleerd. In alle bescheidenheid mogen we inmiddels wel zeggen dat we weten wat ervoor nodig is om een magische plek te creëren waar mensen graag komen en verblijven. In de afgelopen jaren hebben wij ons programma succesvol kunnen toepassen in gebieden in heel Nederland.

Mis onze nieuwsbrief niet langer!

Als nieuwsbriefabonnee ontvang je een paar keer per jaar inspiratienieuws en berichten uit onze academy. Schrijf je nu gratis in en blijf op de hoogte!

WORD LID!

URBAN SOLUTIONS
Mis onze nieuwsbrief
niet langer!
Schrijf je nu gratis in
en blijf op de hoogte!
WORD LID!
close-link