We create MagicPlaces®

Marketingpartner voor succesvolle gebiedstransformaties

Urban Solutions houdt zich al meer dan tien jaar bezig met marketing, branding en communicatie van (binnen)steden, wijken, locaties en regio’s.

Met onze MagicPlaces® Methode dragen wij bij aan succesvolle transformaties: van monolitische winkelcentra en bedrijvenparken naar multifunctionele, weer levendige gebieden met een nieuwe, onderscheidende identiteit.

MagicPlaces Academy

De MagicPlaces Academy is er voor iedereen
die zich op gebiedsmarketing wil bekwamen.

Wat onze klanten
zeggen over ons:

“Zonder de professionele en inspirerende inbreng van Urban Solutions was onze city branding minder snel uit de verf gekomen. Nunspeet zet zich, mede dankzij Urban Solutions, Uit de Kunst op de toeristische kaart van Nederland.”

“Zelfs de grootste brompotten hadden alleen waardering voor de aanpak, de professionaliteit en de boodschap van Urban Solutions.”

Lout van der Hoeven, programmamanager gemeente Ede

“Het is heel prettig samenwerken met US. De medewerkers denken mee, zijn proactief en hebben leuke ideeën. Je weet wat je aan ze hebt en je weet ook dat het goed komt.”

“De samenwerking van Urban Solutions hebben wij als zeer prettig ervaren. Door hun aanpak op gebied van communicatie en social media in combinatie met het bedenken van lokale marketingcampagnes, hebben zij de klantenbeleving rondom een winkelcentrum sterk weten te verbeteren.”

“Urban Solutions heeft een specifieke visie op citymarketing gecombineerd met gerichte acties, onder andere op social media. Ze zijn hierin bijzonder professioneel. Ze weten wat er leeft in de stad en sluiten het marketingprogramma daar op aan.”

“Urban Solutions heeft ons letterlijk met professionele raad en daad geholpen om de Citymarketing activiteiten in Nijkerk van de grond te krijgen. Het is fijn om met zo’n ervaren partij te werken; zo hoeft het wiel niet elke keer opnieuw uitgevonden te worden.”

Download het gratis e-book met 5 slimme gebiedsmarketingstrategieën

Verhoog de aantrekkingskracht
van elk gebied voor bewoners, bezoekers en bedrijven.