Urban Solutions doet
een stap vooruit!

500.000 stappen voor het goede doel

Het team van Urban Solutions, gevestigd in de Nieuwe Stad in Amersfoort (naast het Glazen Huis), laat van 18 tot en met 24 december de auto staan en doet letterlijk een stap vooruit! Voor een beter klimaat, een gezonder leven, maar vooral voor de bescherming van de regenwouden van Zuid-Amerika, gaan wij heel veel wandelingen maken!

Voor elke 5 euro die gedoneerd wordt aan WNF (Serious Request), zetten wij 1.000 stappen, met als doel om in deze week gezamenlijk 500.000 stappen te zetten! Daarnaast nodigen we klanten, relaties en vrienden uit om met ons mee te lopen, zodat wij het niet alleen hoeven te doen!

0

aantal stappen al gezet

Voor elke €5,- zetten wij 1000 stappen!

Wie loopt hoeveel stappen?

Het team van Urban Solutions.

Volg ons tijdens de wandeling

Team US

500000

stappen

€2000 voor Serious Request!

We hebben het gehaald! Afgelopen week maakten wij gezamenlijk 500.000 stappen en haalden wij €2.000 op voor Serious Request en het Wereld Natuur Fonds!
Namens Linda, Mirja, Tamara, Rispa, Tristan, Feike, Inge en Iris bedankt voor deze steun en hele fijne feestdagen gewenst!

Urban Solutions haalt 2000 euro op voor Serious Request

Team US

435811

stappen

Bourgondische wandeling

Eerder volgden we haar al in het zuiden des lands en ook nu maakte Rispa weer een wandeling door “haar” Noord-Brabant. Na een rondje wandelen door de omgeving kwam ze langs de oudste bierbrouwerij van Nederland: De Dommelse bierbrouwerij, waar Hertog Jan bier & Dommelsch wordt gebrouwen. Proost Rispa, jij hebt een biertje verdiend!

Rispa wandelt door Noord-Brabant voor Serious Request

Team US

415393

stappen

Een heidewandeling

Tamara zag de mooiste plaatjes van winterse vergezichten voorbijkomen bij haar collega’s, terwijl ze zelf vooral stappen maakte door voor koerier te spelen, ijsberende voor de deur te staan of door laat in de avond op griezelige onverlichte paden nog een wandeling te maken. Dat kan anders, dacht ze! Zo maakte Tamara een wandeling over de heide en kon ze, net als haar collega’s, ook een prachtige nautuurplaat schieten!

Tamara wandelt over de heide voor Serious Request

Team US

384129

stappen

Mooie dagafsluiter!

Na een dag werken sloot Inge gisteren haar dag af met een avondwandeling. Onderweg maakte ze deze prachtige foto. Bepaald geen straf om zo je dag af te sluiten! Mede door de stappen van Inge komt het einde in zicht. We zijn bijna begonnen aan onze laatste 100.000 stappen!

Inge wandelt voor Serious Request met Urban Solutions

Team US

324129

stappen

Magische wandeling door Utrecht

Linda sloot de dag gisteren af met een magische wandeling door de binnenstad van Utrecht. De projecties van tekeningen van bewoners op unieke gebouwen zorgen daar voor een bijzondere beleving. Deze afleiding zorgde er ook voor dat Linda, zonder dat ze het in de gaten had, zomaar 12.000 stappen had gezet!

Linda Serious Request wandeling door Utrecht

Team US

291340

stappen

Urban Solutions bij het Glazen Huis

Vanochtend waren Feike en Tristan te gast bij het Glazen Huis in Amersfoort om uitleg te geven over onze actie voor Serious Request! We konden daar onder andere mededelen dat we inmiddels al meer dan €1.000 hebben opgehaald!

Urban Solutions bij het Glazen Huis

Team US

256284

stappen

We zijn over de helft!

Brrr! Mirja trotseert de kou op dag 4. Het is wel even doorzetten, maar je krijgt er wel een prachtig uitzicht voor terug! Mede door deze stappen van Mirja zijn we nu officieel over de helft van ons doel van 500.000 stappen heen! Keep up the good work!

Mirja wandelt door de kou voor Serious Request

Team US

133.541

stappen

Stadswandeling Amersfoort

Dat Feike verantwoordelijk is voor onze fotografie zie je terug in de dit plaatje. Hij maakte een stadswandeling door “onze stad” Amersfoort en legde dit mooie beeld vast. Deze week komt hij vast met nog meer mooie foto’s thuis, na al zijn wandelingen!

Feike Serious Request 2021 Amersfoort

Team US

103.485

stappen

Langs De Bosbaan

Noord, Oost, Zuid, West. Door heel het land wordt er gelopen door team Urban Solutions! Mirja liep langs de 2,2 km lange Bosbaan bij Amsterdam, waar sinds de jaren dertig roeiwedstrijden worden gehouden.

Team US

103.485

stappen

Op pad met de kinderen

Tamara trok er dit weekend op uit met haar twee kinderen. Zoon in de wagen en dochter rollend mee! Bij thuiskomst bleef ze nog even bij de deuropening wachten op haar bestelde eten. Ook qua timemanagement briljant geregeld dus!

Team US

73.509

stappen

Bezoek aan Glazen Huis

Op de eerste dag van Serious Request bracht Tristan een bezoek aan het Glazen Huis in de Nieuwe Stad in Amersfoort. Dat was door de coronamaatregelen ook meteen de laatste keer dat er publiek welkom was op het Oliemolenhof. Helaas dus geen feestelijke afsluiter bij het huis aan het einde van onze challenge. Ondertussen maken we er het beste van en zetten we ons beste beentje voort!

Tristan bij het Glazen Huis voor Serious Request

Team US

73.509

stappen

Omgeving Valkenswaard

De kop is eraf! Op het moment dat de DJ’s van 3FM door burgemeester Lucas Bolsius opgesloten werden in het Glazen Huis, maakte Rispa haar eerste stappen door de prachtige omgeving van Valkenswaard. Zij passeerde daar onder andere de Herenboerderij de Bunker, die tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt werd als afluisterdienst voor de Duitsers. Rispa eindige de dag met meer dan 16.000 stappen op de teller!

Serious Request Dag 1

Team US

0

stappen

Vrijdag 10 december

Wij zijn er klaar voor. De app om de stappen te tellen is geïnstalleerd, de uitdaging is aangemaakt en de eerste proefrondjes zijn gelopen. Sinds deze week is iedereen aan de slag om vrienden, bekenden en andere relaties in actie te krijgen. En hoe gaaf, er wordt al gedoneerd! Vanaf zaterdag 18 december gaan wij graag keihard aan de bak. Dus keep it coming! We houden je op de hoogte via alle socials en posten de leukste belevenissen hier!

Urban Solutions doet een stap vooruit!

Voor elke 5 euro die gedoneerd wordt aan WNF (Serious Request), zetten wij 1.000 stappen, met als doel om in deze week gezamenlijk 500.000 stappen te zetten!

Doneer!