Urban Solutions en Buro Toob samen verder

Urban Solutions Marketing en
Buro Toob samen verder

Amersfoort/Alphen aan den Rijn, 18 december 2023

Urban Solutions Marketing en Buro Toob Young Creatives bundelen hun krachten en gaan voortaan gezamenlijk verder. Door de samenvoeging is een combinatie van twee sterke bureaus ontstaan, waarbij Urban Solutions haar strategische kennis aanvult met de creatieve expertise van Buro Toob. Samen leveren wij nu een compleet aanbod, van strategie tot en met uitvoering. En van positionering en branding tot en met online- en social-mediacampagnes.

Linda Annink, directeur van de nieuwe combinatie Urban Solutions/Buro Toob: “Toob Alers is al meer dan 25 jaar een professionele speler in de markt. Met zijn Young Creatives heeft hij een verfrissende twist gegeven aan vastgoed- en retailcommunicatie. Daarnaast heeft Buro Toob een mooie portfolio klanten binnen het MKB. Samengaan met Buro Toob onderstreept onze focus op creativiteit en vernieuwing.”

P E RS B E R I C H T

Urban Solutions Marketing en Buro Toob samen verder

Amersfoort/Alphen aan den Rijn, 18 december 2023

Urban Solutions Marketing en Buro Toob Young Creatives bundelen hun krachten en gaan per vandaag gezamenlijk verder. Door deze samenvoeging verrijkt Urban Solutions haar dienstverlening en versterkt zij haar positie als toonaangevend marketingbureau voor de vastgoedsector.

In een tijd waarin gebiedsmarketing relevanter is dan ooit, nemen Urban Solutions en Buro Toob de leiding in het begeleiden van transformaties van binnensteden, centrumgebieden, winkelcentra, bedrijventerreinen, kantoorparken en voormalige industriegebieden naar levendige, multifunctionele plekken. Deze transformaties vereisen een nieuwe identiteit en de samenvoeging van de strategische kennis van Urban Solutions met de creatieve expertise van Buro Toob biedt een onderscheidende meerwaarde.

Linda Annink, directeur van Urban Solutions, benadrukt de toegevoegde waarde van Buro Toob: “Buro Toob is al meer dan 25 jaar een professionele speler in de markt. Met zijn ‘Young Creatives’ heeft Toob Alers een verfrissende twist gegeven aan vastgoed- en retailcommunicatie. Daarnaast heeft Buro Toob Young Creatives een mooie portfolio klanten binnen het MKB. Samen kunnen wij onze opdrachtgevers nu een compleet aanbod leveren, waar onder andere branding en social-mediacampagnes deel van uitmaken. De overname van Buro Toob is een logische volgende stap binnen de strategie van Urban Solutions om marktleider en best gewaardeerd bureau te worden in gebieds- en vastgoedmarketing. Samengaan met Buro Toob onderstreept onze focus op creativiteit en vernieuwing.”

Urban Solutions is een full service marketingbureau gespecialiseerd in het positioneren van steden, gebieden en gebouwen voor gemeenten, provincies, projectontwikkelaars, beleggers en vastgoedeigenaren. “Succesvol zijn in gebiedsmarketing vereist dat je als professional je blijft ontwikkelen; je moet niet alleen alles weten over marketing en communicatie, maar ook inzicht hebben in hoe gebieds- en vastgoedontwikkelingen tot stand komen. Door onszelf continu te blijven verbeteren, kunnen we het verschil maken. Met een kwalitatief hoogwaardig aanbod, dat oplossingen biedt van strategie tot en met uitvoering. Door met Buro Toob samen te gaan hebben wij hierin weer een belangrijke stap gezet”, aldus Linda Annink.

Bij Urban Solutions/Buro Toob werken 16 professionals. Linda Annink heeft vanaf vandaag de leiding over de combinatie. Voormalig directeur Toob Alers blijft voorlopig als adviseur betrokken.

-EINDE BERICHT-

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Linda Annink,
06-22106924
linda@urbansolutions.nl
Urban Solutions Marketing
Kleine Koppel 16 3812PH Amersfoort
www.urbansolutions.nl

Buro Toob Young Creatives
Prins Bernhardlaan 6
2405 VZ Alphen aan den Rijn
www.burotoob.nl

Urban Solutions Marketing en Buro Toob samen verder.
Urban Solutions Marketing en Buro Toob samen verder.