De week van Tristan Melissen

(week 15 – 2020)

Maandag

Het wordt alweer een beetje gewenning: opstaan, ontbijten, mijn vriendin een fijne werkdag wensen en hop naar mijn eigen kantoortje op zolder. Dit is de 4de week van de zogenoemde “intelligente lockdown” en ook ik blijf dus keurig thuis. Mijn collega’s zitten om 09:30 uur klaar voor het weekoverleg in Zoom. Ik spreek klanten per telefoon en om 13:00 uur zie ik mijn vriendin weer tijdens de lunch, alsof we het al jaren zo doen. Wat een aanpassingsvermogen heeft de mens toch. En met zo’n lunch (zie foto), gemaakt door mijn vriendin, kom ik de week wel door! Na de lunch ben ik vooral bezig met het inrichten van online-advertenties en zorg ik er in WordPress voor dat websites up to date zijn.

Dinsdag

We zijn bezig om samen met de ondernemers The Wall als merk nog steviger neer te zetten en vandaag heb ik een digitaal overleg met collega Margriet om dit verder uit te werken. Geeft me weer nieuwe energie! Verder hou ik me vooral bezig met social content vandaag.

Aan het einde van de werkdag hou ik nog wat tijd over om mijn studie op te pakken. Ik ben een aantal weken geleden begonnen met een cursus Positieve Psychologie. Dit wilde ik eigenlijk al heel lang doen en nu ik wat vaker binnen zit, leek me dit het juiste moment om eraan te beginnen. Zo zie je maar weer dat je juist uit een crisis iets goeds kan halen (over positivisme gesproken!).

Woensdag

Op woensdag heb ik een halve werkdag en vaak besteed ik de rest van mijn tijd buitenshuis. Zeker nu ik bijna heel de week binnen ben vind ik het fijn om even de natuur in te gaan. Vandaag doe ik dat in D’n Treek, vlakbij Amersfoort. Tijdens 1,5 uur hiken bijna niemand tegengekomen en in die rust kom je dan toch weer op nieuwe ideeën en inzichten!

Donderdag

Eén van de ideeën die ik gisteren kreeg is een actie voor mensen die het momenteel wat moeilijker hebben. Samen met Doppio Espresso publiceer ik vandaag deze actie online, waarbij mensen een gratis paasontbijtje thuisbezorgd kunnen krijgen. Mooi om te zien dat zoveel mensen elkaar wat gunnen en fijn om ook iets goeds te kunnen doen voor een aantal mensen.

Vrijdag

Ik zorg er vandaag vooral voor dat alles ingepland is voor komend weekend. Zondag ga ik nog foto’s en video’s maken als Doppio Espresso in The Wall de ontbijtjes voorbereidt en deze bij de mensen thuisbezorgt. Hebben we ook de aankomende tijd weer leuke content!

Aangezien we voorlopig nog niet naar buiten mogen, pak ik na werktijd een andere oude hobby op: muziek produceren.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!